Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Τα συνεταιράκια Ν.Δ ΠΑΣΟΚ τα βρήκαν...

....για την απομάκρυνση 78 ηγετικών στελεχών ΔΟΥ και ΣΔΟΕ
Στην εφαρμογή της απόφασης του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη που προβλέπει την απομάκρυνση 78 εκ των 164 διευθυντών, υποδιευθυντών και προϊσταμένων ΔΟΥ και ΣΔΟΕ, συμφώνησαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ,
κατόπιν της συνάντησης που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του ίδιου του κ. Μαυραγάνη, του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και των κ.κ. Σαχινίδη και Πρωτόπαπα από το ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται πως η θητεία των προς απομάκρυνση εφοριακών είχε λήξει.
Αντίθετα, όπως συμφώνησαν οι κυβερνητικοί εταίροι, στη θέση τους παραμένουν, τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη των εφοριών, οι οποίοι θα αξιολογούνται ανά τρίμηνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.