Επίσημη δήλωση του ΥΠΕΘΑ για το θέμα κατάργησης της θητείας δεν υπάρχει...

Μέχρι αυτή την στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο και ενώ έχουν περάσει δύο ημέρες, από την αποκάλυψή μας  για την έκθεση της τρόικας αναφορικά με την κατάργιση της υποχρεωτικής θητείας για λόγους οικονομίας....
δεν έχει υπάρξει ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοινωση-δελτίο τύπου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας... 

Αυτό που διακινείται σε εφημερίδες και ιστολόγια είναι δηλώσεις διαφόρων "παπαγάλων" του τύπου: 
"Η στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα είναι και θα παραμείνει υποχρεωτική. Ουδέποτε η ελληνική κυβέρνηση συζήτησε τέτοιο θέμα και ουδέποτε πρόκειται να το συζητήσει» ανέφεραν κύκλοι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στα «ΝΕΑ», διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι η θητεία θα μείνει με την μορφή που έχει σήμερα."
"Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, όπως πληροφορούμαστε, αντιμετώπισε ελάχιστα ψύχραιμα το όλο θέμα και οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την είσοδο του υπουργείου στην πύλη της Μεσογείων όταν έμαθε από το υπουργείο Οικονομικών ότι τα έγγραφα ντουκουμέντα που αποκάλυψε το defencenet.gr ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. "Λογικό κάποιοι στο ΥΠΟΙΚ να διαπραγματεύονται την κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας γιατί ίσως θεωρούν ότι "όπου γης και πατρίς", έχοντας συνηθίσει να ζουν στα ξένα. Εμείς, όμως, εδώ γεννηθήκαμε και από εδώ θα φύγουμε κάποτε και γι'αυτό θα υπερασπίσουμε την χώρα μας με όποιο κόστος" έλεγε στους συνεργάτες του ο υπουργός."
"Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική", δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος... (on alert)

"Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική", δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος (NewsIt.gr)  
«Η στρατιωτική θητεία είναι και θα παραμείνει υποχρεωτική», τόνιζε στενός συνεργάτης του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου και πρόσθεσε: «Η ελληνική κυβέρνηση ουδέποτε συζήτησε ούτε πρόκειται να αλλάξει το σημερινό καθεστώς».  (adesmeytos.gr)
«Η στρατιωτική θητεία είναι και θα παραμείνει υποχρεωτική», τόνιζε στενός συνεργάτης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου. (newsnow.gr)
κλπ....
Υ.Γ
Που και σε ποιον τα δήλωσε όλα αυτά που μας λένε όλοι οι αναμεταδότες...;;
Στο γραφείο του, στον διάδρομο του πενταγώνου, στο ραδιόφωνο στα κανάλια...;;
Πέστε τα και σε όλους εμάς κ. Υπουργέ ...τους Έλληνες πολίτες..για να ενημερωθούμε απ ευθείας και υπεύθυνα και όχι μέσω αναμεταδοτών.
κ. Παναγιωτόπουλε με διαρροές δεν ασκείται υπεύθυνη πολιτική και δεν επιλύονται προβλήματα

Σχόλια

  1. Αμαν βρε Πάνο, βγάλε μια επίσημη ανακοίνωση για να ησυχάσει ο Babis .....

    ΥΓ Ερώτηση Δηλαδή, αν βγάλει επίσημη ανακοίνωση το θέμα έκλεισε, όπως με τα ειδικά μισθολόγια ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.