Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Θύελλα για τον Καμίνη που δεν ...νοιάζεται(!)

ΜΑΚΑΡΙΟΣ Β. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Μέσω διαρροών στενών του συνεργατών επέλεξε να απαντήσει ο, κατά τ' άλλα λαλίστατος, δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης στη χθεσινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας» ότι ρούχα και παιχνίδια της πρωτοβουλίας αγάπης του τηλεοπτικού σταθμού Mega, την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι», βρέθηκαν σε κάδους απορριμμάτων.
Οι συνεργάτες αυτοί, που προφανώς απηχούν τις θέσεις του κ. Καμίνη,
έκαναν λόγο στο ΑΠΕ, καθώς ο Δήμος δεν έβγαλε επίσημη ανακοίνωση, για ανάξιο οποιουδήποτε σοβαρού σχολιασμού δημοσίευμα, ενώ με προκλητικό τρόπο και θράσος υποστήριζαν ότι “είναι απορίας άξιο πως αυτή η συγκλονιστική συμμετοχή και μια από τις σημαντικότερες στιγμές για την Αθήνα ενόχλησε κάποιους”!

Την ίδια στιγμή δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε χθες από εξοργισμένους πολίτες και φορείς, οι οποίοι προσέφεραν ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα σε αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια του τηλεοπτικού σταθμού, οι οποίοι δήλωναν την αγανάκτησή τους για τη συμπεριφορά του κ. Καμίνη.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη χθεσινή μας αποκάλυψη, με φωτογραφικά μάλιστα ντοκουμέντα, ένα μέρος αυτών των προσφορών των πολιτών, κυρίως ρούχα και παιχνίδια, φαίνεται ότι κατέληξε στους κάδους απορριμμάτων και όχι σε αυτούς που έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες οικονομικά ημέρες που περνάει η κοινωνία.

Ειδικότερα, σε μεγάλους κάδους απορριμμάτων κατέληξαν οι προσφορές των πολιτών που έσπευσαν να δώσουν ό,τι μπορούσαν, ακόμη και από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Δεκάδες τόνοι από τις προσφορές που μαζεύτηκαν στην πλατεία Συντάγματος κατέληξαν στα σκουπίδια του Δήμου Αθηναίων, ενώ πλημμύρισαν οι κάδοι από ρούχα, παιχνίδια κ.λπ.
Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα για τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει άμεσα για το τραγικό θέαμα που αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος συνεργάζεται στενά με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), χωρίς όμως -καθώς δεν αποτελεί δομή του δήμου- να υπόκειται σε έλεγχο!

Οι φωτογραφίες αποτελούν μοναδικά τεκμήρια και αδιάψευστο μάρτυρα για την αποκάλυψη της «δημοκρατίας», που συζητήθηκε πολύ σε όλη την πόλη χθες, όπως συζητείται ήδη και στους διαδρόμους του δημαρχιακού μεγάρου από την περασμένη Κυριακή. Ο κάδος στις φωτογραφίες που αποκαλύψαμε βρίσκεται λίγο πριν από τον σταθμό Λαρίσης και ακριβώς απέναντι από το παλαιό Φρουραρχείο, όπου ο κ. Καμίνης στεγάζει τις πολυποίκιλες συνεργασίες του με τις ΜΚΟ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.