Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Στα χνάρια Παπανδρέου ο ομοτράπεζος του Χριστοφοράκου, ο κουμπάρος του Παπαντωνίου… έχει το θράσος να μιλά για διαφθορά!

Ο κουμπάρος του “σωτήρα” Γιάννη Στουρνάρα, Γιάννος Παπαντωνίου, με πολυτελή θαλαμηγό στην Μύκονο.


Κύριε του ΙΟΒΕ, με τις περισπούδαστες αναλύσεις στο MEGA, αυτό πότε θα μας το αναλύσετε;

Γράφει σχετικά το Μακελειό.
Είναι από την ίδια φύτρα όλοι τους. Είνααι στο ίδιο club, στην ίδια συμμορία που σκάβει τον λάκκο των Ελλήνων.
Ό,τι έλεγε ο ΓΑΠ για τη διαφθορά που υπάρχει στην Ελλάδα από την κορφή ως τον πάτο, το ίδιο ακριβώς  λέει και ο Στουρνάρας στη Financial Times, αναφερόμενος στη δημιουργία φορολογικών δικαστηρίων:

stournaras11«H φοροδιαφυγή είναι παντού, στην κορυφή, στη μέση, παντού», επισημαίνει και σημειώνει ότι «πέρυσι ένας στους δύο ελεύθερους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών, των δικηγόρων και των μηχανικών, δήλωσε ετήσιο εισόδημα κάτω των 5.000 ευρώ».
Όλοι λοιπόν οι Έλληνες, από την κορφή ως τον πάτο, είναι κλέφτες και διεφθαρμένοι κατά τον Στουρνάρα. Οπότε, υλοποιεεί μία ακόμη εντολή των δανειστών, δημιουργώντας τα φορολογικά δικαστήρια που θα χώνουν στο “φρέσκο” όλους τους…απτεώνες και διεφθαρμένους!!!
Δείτε το βίντεο με τον ΓΑΠ και θα καταλάβετε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.