Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Ψυχροπολεμικό καταφύγιο για την καταστροφή του κόσμου

Καταφύγιο της εποχής του Ψυχρού Πολέμου που είχε σχεδιαστεί για τους σοβιετικούς ηγέτες σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης θα λειτουργήσει ως χώρος πάρτι για όσους Ρώσους θέλουν να πληρώσουν εισητήριο 1.000 δολαρίων για να γλυτώσουν από το τέλος του κόσμου.
Το καταφύγιο Νο 42, σήμερα αξιοθέατο για τους τουρίστες, βρίσκεται 56 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στο κέντρο της Μόσχας κοντά στο Κρεμλίνο και μπορεί να φιλοξενήσει ως 300 ανθρώπους.

Το πάρτι διάρκειας 24 ωρών θα αρχισει ακριβώς τα μεσάνυχτα σήμερα. Θα υπάρχουν χώροι για όλους, ακόμα και για τα παιδιά, και έχουν οργανωθεί διάφορες εκδηλώσεις, όπως προβολές και ομιλίες με θέμα την αποκάλυψη.
Επίσης θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις με άλλα καταφύγια στον υπόλοιπο κόσμο.
Ενα από αυτά βρίσκεται σε ξενοδοχείο στο όρος Ρτάν της Σερβίας. Οι ιδιοκτήτες του ισχυρίζονται πως είναι το μοναδικό ασφαλές μέρος για να επιβιώσει κανείς από την απόλυτη καταστροφή λόγω των μυστικιστικών δυνάμεων του βουνού, το οποίο σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, "κατάπιε έναν κάστρο στο οποίο ζούσε διάσημος μάγος", παγιδευοντάς τον στο εσωτερικό του.
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/61455

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.