Η ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΘΑ ΝΑΥΑΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ???

Οι πολίτες αυτής της χώρας αυτοκτονούν, χιλιάδες κοιμούνται κάθε μέρα πεινασμένοι, χωρίς τα φάρμακά τους, γιατί....
ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Εξαθλίωσαν το κοινωνικό σύστημα αναγκάζοντας τους οργανισμούς προνοίας (και εκπαίδευσης) να μετατραπούν οι καταθέσεις τους σε ομόλογα και από το 100% των χρημάτων τους που με το προηγούμενο κούρεμα να μείνουν έγιναν 32%, να πάνε τώρα στο 11% της αρχικής τους αξίας !!!!
(σχετ. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63744867)*
Η Σύνοδος ΕΕ/ΔΝΤ της Δευτέρας 24/11 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ νέα αγορά ομολόγων, προφανώς με τα υπόλοιπα χρήματα του Ελληνικού λαού. Τα ΜΜΕ κουβέντα... (αναφέρονται μόνο σε αυτά που ζητούν από τις Ελληνικές Τράπεζες)
Κανείς δε μας λέει ότι χθες, σήμερα, αύριο, μέχρι τη Δευτέρα οι κ. Στουρνάρας κλ κάνουν αγώνα δρόμου για να ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ – υπέρ τοκογλύφων.
Κανείς δε βγάζει άχνα να εξηγήσει ότι οι Γερμανοί αρνήθηκαν για λογαριασμό της ΕΚΤ να μειώσουν τις τοκογλυφικές απαιτήσεις τους.Αντίθετα, αποφάσισαν μαζί με το ΔΝΤ για λογαριασμό της Ελλάδας το υπέροχο για αυτούς σχέδιο επαναγοράς χρέους, με τοκογλυφικά κέρδη για τις εταιρείες που κρατάνε αυτά τα χαρτιά (σχετ. Αρθρο olympia.gr).
Δεν μας λένε ότι μια Δευτέρα θα αντιληφθούμε τη νέα κλοπή όταν :
  • Ο ΕΟΠΥΥ θα ξεμείνει από ρευστό και οι συνταξιούχοι θα αντιληφθούν ότι η σύνταξή τους θεωρείται τεράστια σε σχέση με την κατάσταση του Ταμείου και θα πρέπει πάλι να κουτσουρευτεί γενναία,
  • Τα νοσοκομεία (που δεν θα ερωτηθούν) θα δουν τα υπόλοιπά τους να εκμηδενίζονται και θα πρέπει να περιορίσουν ακόμα περισσότερο ό,τι ακόμα μπορούν να παρέχουν και
  • Τα Πανεπιστήμια το ίδιο....
Και, επειδή ο λόγος γίνεται για ΔΗΘΕΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ,
Ας γνωρίζουν οι εμπλεκόμενοι στη ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ότι αυτήν τη φορά τους περιμένουν προσωπικές μηνύσεις και δικαστήρια.
Οι Πρόεδροι και τα Δ.Σ. των Ασφαλιστικών Ταμείων και Οργανισμών που πιέζονται να συμφωνήσουν ας γνωρίζουν ότι εάν το πράξουν θα βρουν μπροστά τους τον Έλληνα Πολίτη, αυτόν που υποτίθεται ότι έχουν ταχθεί να προστατεύουν με τις υπηρεσίες τους και να του παρέχουν την ανθρώπινη πρόνοια που απαιτείται για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ... Έχουν εργαστεί σκληρά πάνω από 100 χρόνια για να στήσουν με κόπους τα Ταμεία που με μια πράξη απεκδύονται.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ να καταγγείλει ΑΜΕΣΑ τα τεκταινόμενα στη Βουλή και να λάβει ασφαλιστικά μέτρα...

...ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...


Οι Βουβοί Πολίτες αυτής της Χώρας

--
*...με τα πράγματα από την αρχή, υποθέτοντας ότι ένα ασφαλιστικό ταμείο είχε ένα ομόλογο αξίας 100 ευρώ. Με το «κούρεμα» του PSI η κυβέρνηση του έφαγε τα 53 ευρώ. Δεν του έδωσε όμως τουλάχιστον τα υπόλοιπα 47 ευρώ στο χέρι. Οχι. Του έδωσε 15 ευρώ σε διετή ομόλογα με την εγγύηση του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης, τα οποία είναι όντως σίγουρα λεφτά. Τα μόνα σίγουρα, γιατί τα υπόλοιπα 32 που λείπουν του τα έδωσε υποχρεωτικά σε νέα ελληνικά ομόλογα ανύπαρκτης αξιοπιστίας και μάλιστα με μια «μικρή λεπτομέρεια»: Τα πρώτα από αυτά τα ομόλογα συνολικής αξίας 32 ευρώ λήγουν το 2023 και τα τελευταία το 2042!!!
Ζήσε δηλαδή Μάη μου να φας τριφύλλι. Τώρα έρχεται η κυβέρνηση και τι λέει; Να της δώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία τα ομόλογα ονομαστικής αξίας των 32 ευρώ έναντι... 11 ευρώ
Tίνα Π.

Σχόλια