Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Τι διαδίδουν ορισμένοι κακοπροαίρετοι...

Μας διηγείται φίλος αναγνώστης ...


"Σε μία από τις ημέρες των Χριστουγέννων γνώρισα σε οικείο σπίτι, έναν ναυτιλιακό πράκτορα με μεγάλες επαφές στον χώρο των jetsets , ο οποίος μετά από συζήτηση μου εκμυστηρευτικέ ότι, οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ (μαζί και η ΜΑΜΑ αυτό είναι δικό μου, αλλά μου είπε ότι
ήταν και μία ηλικιωμένη αμερικάνα μαζί)  έκαναν κρουαζιέρα σε 45 μέτρων γιοτ με την ονομασία ΝΕΡΟ στα τουρκικά SU, το οποίο φέρει αμερικανική σημαία.
H κρουαζιέρα διήρκεσε 2 εβδομάδες στα τουρκικά παράλια αλλά και ελληνικά ερημονήσια για αυτονόητους λόγους....
Πιθανολογείται ότι το μίσθωμα ήταν  150-200.000 ευρώ .. εκτός και εάν ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σκάφους (που είναι και κουμπάρος του Τούρκου πρωθυπουργού και με δουλειές στην Ελλάδα ! ) το διέθεσε αφιλοκερδώς."
Υ.Γ
Λέτε να είναι αλήθεια ...;;
Τι διαδίδουν ορισμένοι κακοπροαίρετοι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.