Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Αποκάλυψη: Οι γελοιότητες των Τούρκων περί “Ελλήνων πρακτόρων” και οι Ρωσίδες.

20121230-190201.jpgΕίχε όντως σχέσεις με Έλληνα "πράκτορα" ο Τούρκος που κατηγορείται. Όχι όμως των μυστικών υπηρεσιών αλλά... ταξιδιωτικό! Άλλη μία βλακώδης τουρκική προβοκάτσια που όμως αντανακλά τον τρόπο που δρα το λεγόμενο βαθύ κράτος στις σχέσεις με την Ελλάδα. Εάν αυτοί ήταν οι πράκτορες της χώρας μας τότε ζήτω που καήκαμε... Μας εμπλέκουν αδίκως και άνευ λόγου και μάλιστα κάνει μεγάλη εντύπωση
γιατί και από ποιους κυκλοφόρησε στην Ελλάδα σχεδόν 9 μήνες μετά τα πραγματικά γνωστά γεγονότα; Διότι ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου κατασκοπείας σε βάρος της Τουρκίας πρώτον ήταν Τούρκος μάλιστα μεγάλος επιχειρηματίας ονόματι Bilgin Özkaynak Kişisel (φωτο στην αρχή του άρθρου) ιδιοκτήτης ίσως της μεγαλύτερης μαρίνας στην Τουρκία (το σχετικό link εδώ: http://www.yachtmarin.com/marina/ ) ο οποίος μάλιστα έχει και ένα πάρα πολύ σκοτεινό επιχειρηματικό “background” που τον ακολούθησε στην φυλακή όπου και βρίσκετε σήμερα μετά την σύλληψη του με την κατηγορία της κατασκοπείας τον Μάιο του 2012 η σχετική δημοσίευση από εφημερίδα της Τουρκίας εδώ: για την υπόθεση αυτή έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 100 και μάλιστα οι μισοί τουλάχιστον είναι ανώτατοι αξιωματικοί. Αναφορικά με το σκοτεινό επιχειρηματικό background του Τούρκου επιχειρηματία είναι το ότι έχει μείνει παράλυτος από σφαίρες στα πόδια μετά από αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του και μετά την πρόσφατη δολοφονία του υιού του Demokan Özkaynak το καλοκαίρι του 2010 με μαφιόζικη μέθοδο για μία διαμάχη αναφορικά με μία πηγή «ΝΕΡΟΥ» και κάτι "ΣΚΟΝΕΣ" η σχετική από τουρκική εφημερίδα δημοσίευση Εδώ : http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/06/14/marina_kralinin_ogluna_bes_kursun
και η φωτογραφία του δολοφονημένου του υιού Demokan Özkaynak Εδώ:
 Ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου κατασκοπείας σε βάρος της Τουρκίας όντως είχε επαφές με Ελλάδα αλλά ήταν άλλου αντικειμένου και σχετικό με Λαθρεμπόριο καυσίμου με την συνεργασία Έλληνα «πράκτορα» με την διαφορά ότι η άδεια του «πράκτορα» ήταν για την πώληση καυσίμων και ναυτιλιακών υπηρεσιών (και όχι για περισυλλογή πληροφοριών) αλλά και την διάθεση των λαθραίων καυσίμων με βυτιοφόρου τόσο στην Μαρίνα Μανδρακίου Ρόδου όσο και στον εμπορικό λιμένα Ρόδου (ο συγκεκριμένος «πράκτορας» γνωστός και από άλλες ιστορίες με λαθρεμπόριο καυσίμων στην ρόδο με την εμπλοκή αξιωματούχων του ΕΣ, γνωστός και από τις συγγενικές και φιλικές σχέσεις του με υψηλόβαθμα στελέχη του ΛΣ τόσο στην Ρόδο όσο και αλλού) Τα υπόλοιπα γνωστά τόσο για το πώς έπρατταν αλλά και ποιος ήταν ο στόχος και σκοπός τους ενώ οι Τούρκοι ακόμα ψάχνουν κάτι Ρωσίδες ελαφρών ηθών με πολλές ικανότητες …!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.