Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Πόρτα έφαγε ο Στουρνάρας από τον Άρειο Πάγο...

Οι καταναλωτές δεν υποχρεούνται να πληρώνουν το Ειδικό Τέλος Ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ όπως απεφάνθη ο Άρειος Πάγος κατόπιν αιτήματος του υπουργείου Οικονομικών.

Σημειώνεται πως οι καταναλωτές υποχρεούνται να καταβάλλουν το “χαράτσι”, αλλά δεν υποχρεούνται να το καταβάλλουν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Αναμένονται οι περαιτέρω ενέργειες του ΥΠΟΙΚ το οποίο ουσιαστικά δήλωσε αδυναμία να εισπράξει το τέλος ακινήτων μέσω διαφορετικών μηχανισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.