Δείτε τι εκπληκτικό είπε ο Νταβούτογλου από τα Σκόπια όπου βρίσκεται ..


Τη στήριξη της Τουρκίας στην ΠΓΔΜ εξέφρασε εκ νέου ο Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στα Σκόπια. 
«Η "Μακεδονία" είναι ...
το δεύτερο σπίτι μου», είπε προκλητικά ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, ενθαρρύνοντας περαιτέρω τις αλυτρωτικές διαθέσεις της ηγεσίας της ΦΥΡΟΜ.

Κατά την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα του κρατικού πανεπιστημίου των Σκοπίων «Κύριλλος και Μεθόδιος», επιβεβαίωσε ότι, η Άγκυρα υποστηρίζει τη «Μακεδονία» στη διαφορά της με την Ελλάδα στο θέμα του ονόματος παντού στον κόσμο.
« Έχουμε πολύ στενούς δεσμούς και ισχυρή φιλία. Αυτό το λέω από τα βάθη της καρδιάς μου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Νταβούτογλου.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, που ολοκληρώνει τις επαφές του με τη Σκοπιανή ηγεσία, επισκέπτεται τη γειτονική χώρα με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών.

Την παραπάνω είδηση θα τη διαβάσετε σε χιλιάδες sites. Επειδή θεωρείται πιασάρικη, που θα τραβήξει το μάτι του αναγνώστη. 
Γιατί είναι πιασάρικη; Γιατί αυτό που πουλάει στον ευκαιριακό αναγνώστη του ιντερνετ, είναι αρνητικό και με άλλα λόγια το "ε, κοιτάξτε, ο Τούρκος πήγε στα Σκόπια και τους είπε Μακεδονία, οι εχθροί μας συνεργάζονται". Αυτό είναι το ψυχολογικό υπόβαθρο της είδησης.
Έχει όμως αυτή η είδηση μεγάλη αξία; Προσφέρει κάτι η αναδημοσίευσή της από χιλιάδες sites; Κερδίζουμε ως Ελλάδα, ως πατρίδα, ως χώρα, αν αναδημοσιευθεί από 100.000 ιστότοπους; Θα χάναμε τίποτε αν δεν τη μαθαίναμε;

Απαντήστε πρώτα μόνοι σας αφού τονίσουμε ότι πρόκειται για την επίσκεψη ενός Τούρκου Υπουργού, που μας κάνει ζημιά στο "μακεδονικό" ζήτημα. Ξανατονίζουμε: επίσκεψη Υπουργού

Μετά δείτε την επίσκεψη ενός ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που ήταν διαφήμιση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ήταν μια είδηση ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ και δεν την έγραψε ΟΥΤΕ ΕΝΑ παλιό ΜΜΕ και από τα νέα ΜΜΕ, μερικά μόνο σοβαρά blogs !
Δείτε τι δεν είδατε και σκεφτείτε, ποιάς είδηση η αναμετάδοση, συμφέρει στην Ελλάδα και γιατί η είδηση που κάνει καλό στην Ελλάδα παίχθηκε από 10 sites ενώ η αρνητική του Νταβούτογλου από 10.000 ! Πώς να κερδίζουμε μάχες μετά όταν αγνοούμε αυτό:

Σχόλια