Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Οι ΝΠΔΔ Ενώσεις Αποστράτων Αξκων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας ζητούν να συναντήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό

     Οι ΝΠΔΔ Ενώσεις Αποστράτων Αξκων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας ζητούν να συναντήσουν  τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό για να τους ενημερώσουν για το νέο κύμα άδικων και άνισων περικοπών που επέρχονται με τα νέα μέτρα. Ακολουθούν οι δύο επιστολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.