Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

Νέα φάμπρικα εισπρακτικών τηλεφωνικών εταιρειών και αναγκαστική είσπραξη οφειλών-φόρων αυτόματα από τραπεζικούς λογαριασμούς..

Ναι καλά διαβάσατε...
Η τρόικα συστήνει (απαιτεί) άμεση αναγκαστική είσπραξη οφειλών-φόρων αυτόματα από τραπεζικούς λογαριασμούς... 
Η τρόικα απαιτεί επίσης την δημιουργία νέου τηλεφωνικού συστήματος (εταιρειών λέμε εμείς), υπενθύμισης των οφειλών...

Επίσης η τρόικα στην πρόσφατη έκθεσή της που είδε το φως της δημοσιότητας

προτείνει την αυτόματη άμεση και αναγκαστική είσπραξη οφειλών από φόρους, ΦΠΑ κλπ, από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς... 
Κάτι το οποίο χρήζει νομοθετικής ρύθμισης αναφέρει η τρόικα στην έκθεσή της.
Πάλι κάποιοι ημέτεροι θα βολευτούν με νέες εταιρείες...εκβιασμών για την είσπραξη φόρων... και κάπως έτσι θα μας πάρουν τα σπίτια...
Kalo kouragio...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.