Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Μαριάς : «ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ»

«Η σημερινή ομολογία του κ. Στουρνάρα ότι από τη μείωση των τόκων μόνο για το 2013, προκύπτει όφελος 4,1 δις ευρώ επιβεβαιώνει τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ότι τα χρήματα που θα κερδηθούν από τη μείωση των τόκων, πρέπει να επιστραφούν ως κοινωνικό μέρισμα στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό αντί η κυβέρνηση να μειώνει μισθούς και συντάξεις.
Καλούμε τον κ. Στουρνάρα να αποσύρει το φορομπηχτικό νομοσχέδιο και να φέρει στη Βουλή για τροποποίηση τον προϋπολογισμό του 2013 και το μεσοπρόθεσμο.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.