Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Βαρύτατα υπονοούμενα από τον Καραχάλιο για φαγοπότι στον ΕΟΤ. Εάν μείνουν υπονοουμενα, είναι συνενοχή.

Βαρύτατες οι καταγγελίες που έκανε ο Νίκος Καραχάλιος και αφορούν διασπάθιση δημόσιου χρήματος πολλών εκατομμυρίων στον ΕΟΤ. Οπωσδήποτε ο κ. Καραχάλιος δεν εννοούσε την θητεία της Όλγας Κεφαλογιάννη, αφ’ ενός επειδή είναι υπουργός λίγων μηνών, αφ’ ετέρου ο ίδιος ο Καραχάλιος υπήρξε βασικός συνεργάτης. Δεν θα κατήγγειλε λοιπόν τον εαυτό του.

Συμπερασματικά, ο Ν. Καραχάλιος αναφέρεται σε αυτά που κληρονόμησαν απο τον κύριο Γερουλάνο. Για να το πούμε με απλά λόγια, ο Ν. Καραχάλιος υποστηρίζει ότι όταν άρχισε να
ψάχνει την θητεία και τα πεπραγμένα Γερουλάνου, στήθηκε μία πλεκτάνη γύρω από το όνομα του με αποτέλεσμα να καρατομηθεί. Δηλαδή, προκύπτουν δύο καταστάσεις:
1. Ή ο κύριος Καραχάλιος λέει αλήθεια, υπάρχει πλιάτσικο στον ΕΟΤ από την θητεία Γερουλάνου και κάποιοι προσπαθούν να το συγκαλύψουν, οπότε αφήνει βαρύτατη μομφή στον διάδοχο του ή…
2. Ο κύριος Καραχάλιος λέει ψέμματα και εμπλέκεται ο ίδιος.
Η αλήθεια θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Εάν ο κύριος Καραχάλιος μεινει στα υπονοούμενα, σημαίνει ότι απλώς πήγε να καλύψει δικά του ατοπήματα. Ειδ’ άλλως, μένει να δούμε ποιός θα τολμήσει να συγκαλύψει άλλο ένα σκάνδαλο διασπάθισης δημόσιου χρήματος σε ένα υπουργείο για το οποίο κάθε φορά αφήνονται “αιχμές” αλλά ως δια μαγείας κουκουλώνονται διακομματικά.
Αναμένουμε λοιπόν. Είναι πλέον μετρημένα κουκιά.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.