Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Λίστα Λαγκάρντ. Η κοροϊδία των ιθαγενών...

Έχουμε πάρει δύο λίστες. Και οι δύο ήταν σε ηλεκτρονική μορφή, από την ίδια πηγή. Και όμως, μας λένε ότι η "σύγκριση" χρειάζεται μέρες!!!
Ως προγραμματιστής μπορώ να σας πω τι χρόνος ακριβώς χρειάζεται για να γίνει αυτή η περιβόητη σύγκριση... Μαζί με την εισαγωγή των ονομάτων σε βάση δεδομένων και την δημιουργία ενός ερωτήματος, ούτε μία ώρα!!!
Οπότε μόνο ένα πράγμα μπορεί να συμβαίνει και καθυστερούν τόσο.

Τα μαγειρεύουν πάλι. Ένας θεός ξέρει τι ονόματα υπάρχουν στην λίστα και ποιοι πρέπει να προστατευθούν ώστε να μην καταρρεύσει αύριο κιόλας η πολιτική αριστοκρατία του τόπου...

Αυτό το γνωρίζουν και στην αντιπολίτευση και φυσικά το καταπίνουν ολόκληρο γιατί έχουν και αυτοί λόγο να φοβούνται. Είναι όλοι τους μπλεγμένοι. Αλλιώς αρκούσε να ακουστεί η άποψη ενός ειδικού σε θέματα πληροφορικής και να τους κάνει όλους ρεζίλι στην κυβέρνηση και στην εισαγγελία.

Και για του λόγου το αληθές θα σας δώσω 3 ερωτήματα που βγάζουν το αποτέλεσμα σε μία απλή βάση δεδομένων με τις δύο λίστες. *
Διαφορές Λίστας 2 με Λίστα 1:
Select * from lista2 where not exists (select * from lista1 where lista1.code_deposit=lista2.code_deposit)

Διαφορές Λίστας 1 με Λίστα 2:

Select * from lista1 where not exists (select * from lista2 where lista1.code_deposit=lista2.code_deposit)
Διαφορές ποσών Λίστας 1 με Λίστα 2 για αλλοίωση σε υπάρχουσες εγγραφές:

Select lista1.code_deposit,lista1.poso,lista2.poso from lista1 outer join lista2 on lista2.code_deposit=lista2.code_deposit

* Ο κώδικας είναι διαθέσιμος με άδεια Creative Commons non Attribution και για οποιονδήποτε έχει αναλάβει την προφανώς πολύπλοκη αυτή εργασία που μάλλον γίνεται πάνω σε πλάκες με σφηνοειδή γραφή για να καθυστερεί τόσο!!!

Σημείωση: Τα ονόματα που περιέχονται στην λίστα δεν είναι κατ'ανάγκη φοροφυγάδες. Μπορεί να είναι οι περισσότεροι 100% νόμιμοι καταθέτες. Η δικαιοσύνη και η εφορία πρέπει να βρουν αυτούς που έχουν κρύψει τα εισοδήματά τους καθώς και τις πηγές αυτών. Εκεί παίζεται το παιχνίδι της συγκάλυψης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.