Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

"Ασφαληστεία"...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΦΑΛΑΙΟ" - Υποχρεωτική η ιδιωτική ασφάλιση για όλους . 
Ας καθιερώσουμε αυτή την -σύνθετη- λέξη σαν έκφραση της μεγάλης ληστείας που υπέστησαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία και οι συσσωρευμένες εισφορές-αποταμιεύσεις δεκαετιών, των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων ....της ελληνικής οικογένειας εν ολίγοις. 

Ας αποκτήσει η λέξη αυτή και την έννοια του "καπελώματος" της κοινωνικής ασφάλισης από την ιδιωτική. 
"Η κοινωνική ασφάλιση πέθανε, ζήτω η ιδιωτική". 
Αν αυτό "περάσει" είμαστε άξιοι της τύχης μας σαν λαός. 
Τα λεφτά είναι πολλά και οι προκλήσεις και πιέσεις εκ των έσω και εκ των έξω μεγάλες. 
Οι προμήθειες, οι υπέρπρομήθειες, τα μπόνους και οι λοιπές απολαβές των "διαμεσολαβούντων" μεγαλοασφαλιστών-σημιτόπαιδων, θ' ανέρχονται σε εκατομμύρια € και θα πληρώνονται από τις εισφορές μας, δηλαδή τον ιδρώτα μας. 
Ο κ. Προβόπουλος, που θα έπρεπε ν' απολογείται για την "αξιοποίηση" των αποθεματικών -και την διάλυση- των ταμείων, για μια ακόμα φορά, προκαλεί την κοινωνία ....μια κοινωνία ανίκανη ν' αντιδράσει ....κι αυτό είναι το πρόβλημα. Όχι στην συνέχεια.... της "Ασφαληστείας"
Γ.Δημ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.