Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Είδηση – σοκ δείχνει το μέγεθος του σκανδάλου Παπακωνσταντίνου!

Είναι ίσως το πλέον ενδεικτικό στοιχείο για το μέγεθος του εγκλήματος που συνετελέσθη με την λίστα Λαγκάρντ. 
Για πρώτη φορά, μετά από μέρες, όσο και αν ψάξαμε σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, δεν υπάρχει ούτε μία δήλωση του Γ, Κουράκου που να ζητά την άρση απορρήτου του τηλεφώνου του Βουλγαράκη. 
Ούτε μία λέμε!
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχει γίνει, μπορεί να την έκανε στο μπάνιο, στο χωλ, στο καφενείο. Το βέβαιον είναι ότι δεν έπαιξε πουθενά!

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.