Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Διαξιφισμοί για το «κούρεμα»


«Το κούρεμα θα έρθει» λέει ο σοσιαλδημοκράτης Π.Στάινμπρουκ
Μιλώντας για το ενδεχόμενο νέου «κουρέματος» στο ελληνικό χρέος ο Σόϊμπλε ανέφερε ότι «πρόκειται για λάθος συζήτηση σε λάθος στιγμή». Για το ίδιο ζήτημα ο επικεφαλής της Κ.Ο. των χριστιανοδημοκρατών Φόλκερ Κάουντερ είπε ότι δεν έχει νόημα να συζητούμε σήμερα για εργαλεία δημοσιονομικής πολιτικής που ίσως χρησιμοποιηθούν το 2020.

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία στις εκλογές του 2013 Πέερ Στάiνμπρoυκ επέκρινε την κυβέρνηση της ‘Αγκελα Μέρκελ, λέγοντας: «Αποφεύγετε την αλήθεια όπως ο διάβολος το λιβάνι» αλλά το κούρεμα θα έρθει και τότε «η Μέρκελ δεν θα μπορεί πλέον να απαρνηθεί την ευθύνη της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.