Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Να που φτάσαμε λοιπόν εν έτη 2012 να λέμε «Μάθε παιδί μου γράμματα με γάντια, σκουφιά και κασκόλ»


Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Σταυρούλα Ξουλίδου, με αφορμή την απόφαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΔ), για την διακοπή των μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Δυτική Μακεδονία, λόγω έκτακτων οικονομικών συνθηκών, δηλώνει τα παρακάτω:

«Η Παιδεία και η Μόρφωση των Παιδιών μας στην… Κατάψυξη!»
Με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες θέρμανσης και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα πολλές σχολικές μονάδες είναι αντιμέτωπες με το σοβαρό πρόβλημα προμήθειας πετρελαίου.
Όπως πληροφορούμαστε από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) δεν θα αργήσει η περίοδος που σχολεία θα αναγκαστούν να διακόψουν τη λειτουργία τους λόγω ψύχους.
Γιατί άραγε δεν εισακούστηκε η ΔΟΕ που ζητούσε την εξαίρεση των σχολικών μονάδων από τον αυξημένο ειδικό φόρο κατανάλωσης;
Είναι δυνατόν η ελλιπής χρηματοδότηση να εφαρμόζεται αδικαιολόγητα στα παιδιά μας;
Να που φτάσαμε λοιπόν εν έτη 2012 να λέμε «Μάθε παιδί μου γράμματα με γάντια, σκουφιά και κασκόλ»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.