Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Μικρότερες οι αυξήσεις στο ρεύμα... αλλά απόφαση δεν πήραν! - 15-17% προτείνει η ΡΑΕ

- "Πόλεμος" στη 10ωρη σύσκεψξη για τις αυξήσεις στο ρεύμα
- Μέχρι και 30% θα αυξηθούν κάποια τιμολόγια
- Έως τη Δευτέρα η τελική απόφαση για τις αυξήσεις από το υπουργείο
10 ώρες συνεδρίαζαν τα στελέχη της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για τις αυξήσεις στο ρεύμα, όμως απόφαση δεν πήραν. Αυτό καθώς υπήρχαν τεράστιες διαφωνίες για το ύψος των αυξήσεων.

Ο λογαριασμός όμως σε κάθε περίπτωση θα είναι αυξημένος για τους πολίτες. Τώρα οι πληροφορίες λένε ότι η ΡΑΕ θα προτείνει μικρότερες αυξήσεις σε σχέση με εκείνες που θέλει η ΔΕΗ όμως και πάλι μιλάμε για μεσοσταθμικές αυξήσεις στα τιμολόγια κατά 15%-17%.
Από την πλευρά του το υπουργείο δεν αποκλείεται να «κόψει» ακόμη περισσότερο την αύξηση των τιμολογίων ενώ ετοιμάζει πρόγραμμα ένταξης στο Κοινωνικό Τιμολόγιο κι άλλων οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα.
Σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα αναμένεται να κάνει το υπουργείο Περιβάλλοντος την τελική του εισήγηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.