Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Χαϊκάλης : «Wir Sind Alle Griechen»... Είμαστε όλοι οι Έλληνες

«Σήμερα θα δοθεί το μήνυμα κατά της λιτότητας των μέτρων από όλες τις χώρες της Ευρώπης…
Έχουν ήδη αρχίσει οι κινητοποιήσεις σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία και σε άλλες 23 Ευρωπαϊκές χώρες έτσι ώστε να πάρουν οι κυβερνήσεις το ηχηρό ΟΧΙ των πολιτών κατά των μέτρων και της εξαθλίωσης…
Η Ελλάδα φωνάζει ΟΧΙ άλλη ανεργία, ΟΧΙ άλλες απολύσεις, ΟΧΙ άλλα μέτρα, αλλά ποιος ακούει;;;

Όπως λέει και ο λαός «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»!!!
Σήμερα όμως θα ακούσουν γιατί όλη η Ευρώπη είναι ενωμένη ενάντια στα μέτρα..
Το πιο τρανταχτό παράδειγμα της Ενωμένης Ευρώπης είναι της συνομοσπονδίας της Αυστρίας που έχει εκδώσει καρτ-ποστάλ με τίτλο «Wir Sind Alle Griechen»! «Είμαστε όλοι Έλληνες»!

Γιατί σήμερα είμαστε όλοι Έλληνες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.