Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Το έγγραφο – φωτιά του Stratfor για τους Ρώσικους αγωγούς. Ο εθνικός μειοδότης Παπανδρέου πέταξε έξω την Ελλάδα, χορεύουν τα Σκόπια…

Στο τέλος του εγγράφου θα δείτε όλες τις συνομιλίες Καραμανλή – Πούτιν, που αναφέρουν και την στρατιωτική συνεργασία που “προβλημάτιζε” το ΝΑΤΟ. 

Στην αρχή βλέπετε τις ψευδομακεδονίες να κάνουν πάρτι για τον Southstream, με την ευγενική χορηγία του πολιτικού ανδρεικέλου. Σώθηκε ο ιπποπόταμος της Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.