Royal Bank of Scotland: Μια είναι η λύση για τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας - Πλήρης διαγραφή του χρέους

Παλι δικαιωνονται οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ η διαγραφη του ΧΡΕΟΥΣ.
Εξαιρετικά επιφυλακτικοί εμφανίζονται ανά τον κόσμο αναλυτές και επενδυτές για το ελληνικό ζήτημα, δεδομένων των συνεχιζόμενων διχογνωμιών που εντοπίζονται στους κύκλους των δανειστών της Ελλάδας.
"Η Ευρωζώνη βρίσκεται ακόμη στα...
μισά του δρόμου όσον αφορά στην αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος. Από τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την άρση του αδιεξόδου έχουν ληφθεί μόλις τα μισά", σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Leo Chan, της ABN Amro Bank.
"Η Ελλάδα θα συνεχίσει να προκαλεί τριγμούς στις αγορές", προειδοποιεί ο Chan.
"Τα πράγματα είναι απλά. Μια είναι η λύση για την Ελλάδα. Η πλήρης διαγραφή του ελληνικού χρέους", υποστηρίζει από την πλευρά του ο Moorad Choudhry της Royal Bank of Scotland.
"Εάν η Ευρωζώνη επιθυμεί τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας, το ελληνικό χρέος πρέπει να διαγραφεί, να ακυρωθεί. Είναι τόσο απλό..." τονίζει με νόημα.

"Το ΔΝΤ αναμένει τη βούληση των Ευρωπαίων για την επίλυση της ελληνικής κρίσης" διαμηνύει από την πλευρά του ο Marcus Ashworth, κορυφαίο στέλεχος της Espirito Santo Investment Bank, εστιάζοντας στην κρισιμότητα της διαμάχης μεταξύ των πιστωτών της Ελλάδας, όσον αφορά στο μείζον θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.
Υπενθυμίζεται εδώ πως το ΔΝΤ παραμένει αμετακίνητο στη θέση του για διατήρηση του στόχου για μείωση του ελληνικού χρέους στο 120% του ΑΕΠ έως το 2020, ενώ από την πλευρά της η Ευρωζώνη τάσσεται ανοιχτά υπέρ της μετάθεσης του χρονοδιαγράμματος για το ελληνικό χρέος μέχρι το 2022.
www.bankingnews.gr 

Σχόλια