Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Oι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τον Γοργοπόταμο

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ
 «Η συμπλήρωση 70 ετών από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου, μια από τις κορυφαίες πράξεις αντίστασης στην κατεχόμενη Ευρώπη του 2ου Παγκοσμίου πολέμου, βρίσκει την Ελλάδα και πάλι υπό το ιδιόμορφο καθεστώς εξάρτησης από τον νέο οικονομικό γερμανικό επεκτατισμό.
Την 25η Νοεμβρίου του 1942, οι αντιστασιακές δυνάμεις ενώθηκαν στον Γοργοπόταμο για να διαρρήξουν την αλυσίδα ανεφοδιασμού των Κατοχικών Δυνάμεων και να αναχαιτίσουν την γερμανοιταλική προέλαση στην Ευρώπη.
Στον ίδιο ιστορικό χώρο, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμούμε με την παρουσία μας τους Ήρωες της Αντίστασης συμμετέχοντας στις επετειακές εκδηλώσεις. Και καλούμε από τον Γοργοπόταμο όλους του Έλληνες να ενωθούμε και πάλι για να ανακτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια που μας στερούν τα Μνημόνια της Υποτέλειας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.