Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Kυκλοφόρησε δοκιμαστικά η νέα έκδοση του Internet Explorer 10

Η τελευταία έκδοση του προγράμματος διαδικτυακής πλοήγησης Internet Explorer 10 της Microsoft είναι πλέον πιλοτικά διαθέσιμη και για όσους «τρέχουν» το προηγούμενο λειτουργικό σύστημα Windows 7 στους υπολογιστές τους. Το νέο λογισμικό παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα, μαζί με τα νέα Windows 8.

Σε πρώτη φάση, ο ανασχεδιασμένος ΙΕ 10 θα διατίθεται σε δοκιμαστική έκδοση (preview) για τους ακόμα πολυπληθείς χρήστες των Windows 7. Tο νέο πρόγραμμα δεν είναι συμβατό με τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows (XP, Vista και άλλες).
Ο ΙΕ 10 είναι πιο γρήγορος από τον ΙΕ 9 στο «φόρτωμα» των ιστοσελίδων, όμως επειδή εξ αρχής σχεδιάστηκε για υπολογιστές «ταμπλέτες», «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα και οθόνες αφής, είναι πιθανό ότι θα αφήσει αδιάφορους αρκετούς χρήστες, αφού δεν υπάρχουν πολλοί υπολογιστές που «τρέχουν» Windows 7 και έχουν οθόνες αφής.

ΑΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.