Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΛΕΟΝ) ΣΤΟ “ΤΣΕΧΙΚΟ” FUND PPF. Ο ΓΑΠ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ;

Με διθυραμβικά δημοσιεύματα στα “οικονομικά” ΜΜ”Ε”, παρουσιάστηκε η πρόθεση του τιτανοτεράστιου fund από την …Τσεχία, ονόματι PPF, να αποκτήσει το 20% της Τράπεζας Πειραιώς. Δηλαδή την Ελληνική Γη που η Πειραιώς κατέχει μέσω της Αγροτικής. Την παραγωγή, τις εταιρείες, τον δημόσιο πλούτο κλπ κλπ.

Είναι τόσο φανταστική η εξέλιξη αυτή, που θαρρείς ότι είναι βγαλμένη από το μυαλό του ΓΑΠ.

Όχι τόσο επειδή “μπροστινός” θα μπει ένα Private Equity, που όπως έχουμε εξηγήσει και στην περίπτωση του Ανδρίκου Παπανδρέου, δεν υποχρεούται να αποκαλύπτει τα ονόματα των “επενδυτών”. Ποιός νοιάζεται άλλωστε για την ταυτότητα του κατόχου του 40% των ακριτικών εδαφών της χώρας.

Άλλωστε οι “φανεροί” συνεταιροι του “fund”, δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες. Η PPF λοιπόν, έχει κάνει Joint Venture που λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, με τον Ιταλικό κολοσσό Assicurazioni Generali S.p.A.

Στον εν λόγω κολοσσό, έναν από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, εκ των κυρίων μετόχων, ποιός νομίζετε ότι είναι; Μα φυσικά η BlackRock!! Ναι, ο κολοσσός που φέραμε να ελέγξει τις Ελληνικές τράπεζες! Η έκθεση της οποίας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και από την ίδια την εταιρεία, όπως και τους κκ. Προβόπουλους, Στουρνάρες κλπ! Ο ελεγκτής λοιπόν, ετοιμάζεται να εξαγοράσει …τον ελεγχόμενο! Μόνο ένας ΓΑΠ θα μπορούσε να συλλάβει τέτοιο αριστούργημα!

Έχει όμως και συνέχεια… Το συγκεκριμένο fund, έχει στενή, διεθνή συνεργασία μα ποιά εταιρεία νομίζετε; Μα με την Lazard! Αν σκεφτεί κανείς ότι το τσέχικο fund είναι και μνηστήρας για τη ΔΕΣΦΑ, τότε θα καταλάβει ότι οι σύμβουλοι είναι ταυτόχρονα και πελάτες!

Την εταιρειάρα που προσέλαβε ο ΓΑΠ ως “σύμβουλο αποκρατικοποιήσεων, διαχείρισης χρέους, ανταλλαγής ομολόγων, ναυπηγεία, δια πάσα νόσον και πάσα μαλακία”!

Γι’ αυτό σας λέμε… Σε αυτό το κράτος, μόνο η PPF θα μπορούσε να “επενδύσει”!

Διαβάστε ΕΔΩ τι αποκαλύπταμε στο παρελθόν όταν μας έλεγαν …συνωμοσιολόγους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.