Μην προκαλείτε τους νεκρούς. Αρκεστείτε στον βιασμό της νοημοσύνης των ζωντανών.

“Στην αρχή ήλθαν για τους κομμουνιστές. Δεν μίλησα γιατί ήμουν καραπασόκος.”

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ασχολούμασταν με το εξοργιστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “6 ημέρες” του κυρίου Δελατόλα. Όταν όμως γίνονται λογοπαίγνια με εκτελέσεις σε μια πατρίδα όπου οι τραπεζίτες και οι υποτακτικοί / συνεργάτες τους έχουν ήδη χύσει ποταμούς αίματος, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Ακόμα και αν δημοσιογραφούμε επί δεκαετίες στο απυρόβλητο της εξουσίας, αγκαλιασμένοι στοργικά με το σύστημα.

ΔΕΝ είναι οι πρώτες εκτελέσεις κύριε Δελατόλα...

Έχουν προηγηθεί οι αληθινές εκτελέσεις χιλιάδων Ελλήνων, με ποταμούς αληθινού και όχι χάρτινου αίματος.

Έχουν προηγηθεί οι αυτοκτονίες ανέργων και τίμιων επιχειρηματιών, πίσω από τα σαρδόνια χαμόγελα του Παπακωνσταντίνου και των τραπεζιτών που τους έκλειναν τα πλαφόν για να χρηματοδοτήσουν την περιβόητη “πράσινη ανάπτυξη” της δολοφονικής διαπλοκής.

Έχουν προηγηθεί οι εκτελέσεις των φορτηγατζήδων, που κρεμιόντουσαν στα αυτοκίνητα τους. Των φαρμακοποιών που οι διάφοροι Μπεγλίτηδες γλοιωδώς τις σχολίαζαν στα τηλεπαραθύρια.

Έχουν προηγηθεί οι κρατικές δολοφονίες τιμίων συνανθρώπων μας, την εποχή του χρηματιστηρίου, για να σωθούν οι αδηφάγοι συνεργοί του Σημίτη που σήμερα ξαναβρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Τότε δεν υπήρχε διαδίκτυο και οι συνάδελφοι σας έχοντας κεντρική γραμμή το χαμόγελο των τραπεζικών καθαρμάτων του εκσυγχρονισμού, τις “εξαφάνιζαν”.

Αφήστε λοιπόν τα λογοπαίγνια κύριε Δελατόλα. Μην μιλάτε για εκτελέσεις, όταν ο φον Σημίτης και οι εκλεκτοί του υπηρετούν τα συμφέροντα μίας “ευρωπαϊκής” δύναμης με παράδοση στις ΑΛΗΘΙΝΕΣ εκτελέσεις Ελλήνων.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εγχείρημα σας, που άλλωστε είναι εξασφαλισμένη. Όσο τα ηνία σε αυτή την χώρα τα κρατούν χέρια βουτηγμένα σε αίμα. Παράκληση μας όμως, μην προκαλείτε τους νεκρούς. Αρκεστείτε στον βιασμό της νοημοσύνης των ζωντανών.

olympia.gr

Σχόλια