Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Άρχισαν οι απώλειες: Εκτός ΠΑΣΟΚ ο Μ. Κασσής!

Μετά τον πανικό που έγινε πρώτα στη Βουλή και μετά στην απογευματινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Ηπείρου Μ. Κασσής έθεσε εαυτόν εκτός του κόμματος. 
Ο Μ. Κασσής υπογράμμισε ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί και ότι δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.