Ανεκδιήγητη η αντίδραση ορισμένων βουλευτών για την επιλογή του Α. Γεωργιάδη ως εισηγητή του κόμματος για τα νέα μέτρα.

Γκρίνιες ακούστηκαν στην συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ για την επιλογή του Άδωνι Γεωργιάδη ως εισηγητή του κόμματος για τα νέα μέτρα. “Είναι η σημαντικότερη στιγμή κοινοβουλευτικής παρουσίας του κόμματος και επιλέγεται μια μεταγραφή” ήταν η ήπια κριτική ενώ η “σκληρή” έφτανε στα επίπεδα του “Εμείς αγωνιστήκαμε με τον Καρατζαφέρη απέναντι μας και τώρα βλέπουμε το ΛΑΟΣ να είναι όχι μόνο ο εμπνευστής της πολιτικής μας, αλλά και ο φυσικός εκπρόσωπος. Σε λίγο θα δούμε και τον Καρατζαφέρη υπουργό στον ανασχηματισμό!”. Και άλλα πικρόχολα....

Προφανώς οι κύριοι που κάνουν την εν λόγω κριτική έχουν ξεχάσει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ο μόνος σταθερός στις μνημονιακές του θέσεις βουλευτής του κοινοβουλίου. Ο μόνος που δεν απολογήθηκε για τις επιλογές του, όταν ακόμα και οι


εμπνευστές του μνημονίου, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, προσπάθησαν να το αποποιηθούν μιλώντας για “πειραματόζωα”!! Ο Παπανδρέου μάλιστα, καταψήφισε και μέτρα που ο ίδιος τα είχε εισηγηθεί τον περασμένο Φλεβάρη!
Ακόμα και ο Βορίδης φαίνεται να προσπαθεί εσχάτως να στρογγυλοποιήσει τον λόγο του.
Ο Γεωργιάδης λοιπόν όχι μόνον δεν πήρε λέξη πίσω από όσα έλεγε, άσχετα εάν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος μαζί του, αλλά ήλθε στη Νέα Δημοκρατία χωρίς να ζητήσει “συγχώρεση” για την σκληρότατη κριτική που έκανε στον Σαμαρά. Θα έλεγε κανείς ότι η Νέα Δημοκρατία πήγε στον Άδωνι.
Υπό αυτή την έννοια, η κριτική που ασκείται στην ηγεσία για την επιλογή του είναι ανεκδιήγητη. Εάν ήταν οποιοσδήποτε άλλος εισηγητής, την επόμενη ημέρα θα γέμιζε το διαδίκτυο με παρελθούσες “αντιμνημονιακές” δηλώσεις του δίνοντας λαβή για νέο διασυρμό πολιτικής ανακολουθίας.
Για τον Γεωργιάδη, δεν θα βρεθεί κουβέντα που να απέχει από αυτά που θα πρεσβεύσει στο νέο του ρόλο.
Να θυμηθούμε την σκληρή κριτική που έκανε στον ίδιο τον Σαμαρά αλλά και σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που σήμερα “ενοχλούνται…”

 
olympiada

Σχόλια

  1. Τις θεσούλες και τα οφίτσια να κοιτάτε, λαμόγια! Τι έλεγε για τον Σαμαρά ο Άδωνις;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.