Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Μας ξεπουλάνε, μας κόβουν σε κομμάτια την Πατρίδα μας. Και εμείς ; Ραχάτι !

Όσο σκέπτομαι ότι καμαρώνουν που το 2020 το χρέος θα είναι στο 120%, την ώρα που μπήκαμε από τον συμμαθητή και ομογάλακτο τους στο ΔΝΤ με χρέος (φτιαγμένο προς τα επάνω από την ΕΛΣΤΑΤ) στο 119%-120%.
Τι στο διάβολο, κανείς δεν το καταλαβαίνει όλο αυτό ; Τόσο περίπλοκο είναι ;
Η σημερινοί μεσήλικες είναι πλέον τελειωμένοι, χωρίς να έχουν περιθώριο να κάνουν το παραμικρό για τα παιδιά τους.
Και μέσα σε όλο αυτό, τα γερμανοφασισταριά θέλουν να φέρουν τουρκόσπορους στη Θράκη, πήγαν τους ανέργους στα 1.300.000 ανθρώπων, η ΔΕΗ με κέρδη, παρά τις απαιτήσεις της από εν αδυναμία κόσμου να πληρώσουν, αυξάνει τα τιμολόγιά της, χιλιάδες κόσμου κοιμούνται στο δρόμο, χιλιάδες έχουν αυτοκτονήσει, δεκάδες χιλιάδες παιδιά
υποσιτίζονται και τόσα άλλα.

Παράλληλα, οι πουλημένοι μαζί με το κουνέλι τους, δε κάνουν εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια, οι συνταγματολόγοι τους έχουν κάνει το σύνταγμα (με αναδρομικές διατάξεις και με …. ερμηνείες τους) κωλόχαρτο.
Απέναντι σε όλα αυτά τι ;
Το θα ματώσουμε που έλεγε το κάθαρμα, το εβραιοσουηδικόαμερικανο-καθίκι και ο νυν συμμαθητής του, που έχει μαζέψει όλα τα πάρπαλα και τα τα χουντικά υπολείμματα του 1977-1984, καθώς δεν ξεχνάει και παραμένει πιστός στην προϊστορία του !

Από την άλλη, δεν ακούς κανέναν να έχει ψηφίσει τα 3 κυβερνητικά κόμματα. Τότε πως πήραν το ποσοστό που πήραν ;
Η αντιπολίτευση ; λόγια, λόγια, λόγια, λόγια.
Και ο κόσμος ; Εξαθλιωμένος και αποχαυνωμένος περιμένει. Τι άραγε περιμένει ;
Η εύκολη απάντηση είναι : έναν ηγέτη. Το έλεγα και εγώ κάποτε.
Αηδίες και εμετός. Ηγέτης και κουραφέξαλα. Δηλαδή, γίδια, αν δεν υπάρξει “ηγέτης” θα μείνετε να απολαμβάνετε τα γυφτοσκόπια (Αυτά της ευρωπαϊκής παραγωγής ηρωίνης), ως Μακεδονία ;

Θα χαίρεστε τα παιδιά και τα εγγόνια σας στις 4 άκρες της γης ως μετανάστες ;
Θα σκέπτεστε αν ετούτο και εφόσον εκείνο, την ίδια ώρα που η βιολογική σας ύπαρξη να εξαϋλώνεται από την κιμαδομηχανή του global goverment ;

Εξακολουθώντας και νοιώθοντας αηδία για τον βρικόλακα της πολιτικής τον εκ Κρήτης ορμώμενο, κρατώ μια του κουβέντα. “Εκτός και αν συμβεί κάτι αναπάντεχο και μη προβλεπόμενο”.
Και τότε ρε παλικάρια που παραφράζεται την Ιστορία των προηγουμένων ετών της Ελλάδας μας, και εσείς φρικιά που απολαμβάνετε κάθε πρωί την Ελένη και κάθε βράδυ τον σουλειμάν, τρεχάτε. Τρεχάτε ποδαράκια σας να μη σας φτάσει ο …… σας.
Άντε γεια.
Υ.Γ. μια ζωή λίγος ήσουν ρε αντώνη της πολαν, ανύπαρκτος εσύ του κεπ, και άστα να πάνε εσύ της δησυ.
Όσον αφορά τον μπενι, ας ρωτηθούν κάτι συμμαθητές του πρώτα και μετά ίσως να ωχριά μπροστά του το σημιτόπαιδο με τους εκσυγχρονιστές του που ακόμη κυβερνούν και ξεπουλούν τα πάντα.
Εσύ Φώτη, να ‘χαμε να λέγαμε, χελώνες να κουρεύαμε.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης 
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.