Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΑΑΣ και ο ΣΑΑΤΧΣ νομού Λάρισας διοργανώνουν Αιμοδοσία και Συγκέντρωση Ρουχισμού – Τροφίμων

Η Ένωση Αποστράτων Αξκων Στρατού (ΕΑΑΣ) και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξκων Τεχνικού Σώματος Στρατού (ΣΑΑΤΧΣ) νομού Λάρισας, στο πνεύμα των Άγιων ημερών που έρχονται και εις πείσμα των νέων εξοντωτικών και άδικων περικοπών της κυβέρνησης, που στοχοποιούν ιδιαίτερα τους αποστράτους των ΕΔ και των ΣΑ και με το σκεπτικό ότι πολλοί συντοπίτες μας έχουν ανάγκη κι από το υστέρημα μας ακόμα, προγραμματίζουμε
από κοινού και καλούμε τα μέλη μας, συζύγους και παιδιά, για συμμετοχή, στην Αιμοδοσία, που θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στη Συγκέντρωση Ρουχισμού - Τροφίμων - Χρημάτων, που θα πραγματοποιηθεί από την 27η Νοεμβρίου έως και την 14η Δεκεμβρίου 2012 στις εγκαταστάσεις της ΕΑΑΣ Λάρισας (Μανδηλαρά 3, 5ος όροφος).
Όσα από τα μέλη μας, συζύγους και παιδιά αυτών, ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή παρακαλούνται να προσέλθουν την 27η Νοεμβρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στην ΕΑΑΣ ν. Λάρισας για συζήτηση, συντονισμό και προγραμματισμό επόμενων ενεργειών.

Μετά τιμής
Για τα Τοπικά Συμβούλια ΕΑΑΣ & ΣΑΑΤΧΣ ν. Λάρισας
Σχης (ΤΧ) ε.α. Αποστόλης Παπαπαρίσης
Πρόεδρος ΕΑΑΣ & ΣΑΑΤΧΣ ν. Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.