Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Ζώης: τι ακριβώς υπηρετεί πια ο κ. Ρουπακιώτης στο υπουργείο Δικαιοσύνης ;;

«Ο κ. Ρουπακιώτης, προσπαθώντας ατυχώς να παίξει το ρόλο του συνηγόρου του Έλληνα πολίτη, τον οποίο ο ίδιος με την υπογραφή του προηγουμένως καταδίκασε, απεκάλυψε ότι το Σύνταγμα στην ουσία έχει καταλυθεί και ότι τα επαχθή μέτρα υπαγορεύτηκαν και επιβλήθηκαν από τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές.

Το ερώτημα που πρέπει ν’ απαντηθεί μετά τις δηλώσεις αυτές, είναι τι ακριβώς υπηρετεί πια ο κ. Ρουπακιώτης στο υπουργείο Δικαιοσύνης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.