Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, σύμμαχοι της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος συναντήθηκε σήμερα, 15-11-12, με τα Προεδρεία των Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά, με θέμα την απόφαση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης,  για να τεθούν σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι ΙΔΑΧ.
Στη συνάντηση από πλευράς εργαζομένων συμμετείχαν οι:
Αυγουλέας Βασίλης (Σωματείο Οδηγών μηχ/των και εργατ/των Δήμου Πειραιά), Λεπεσιώτης Χρήστος (Σύλλογος Εργαζομένων «Λεωνίδας»), Ξεπαπαδέας Σπύρος (Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών), Φραγκάκος Κυριάκος (Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά), Κωνσταντοπούλου Νία (Σωματείο Μονίμων και Αορίστου Χρόνου), Παπασταμάτης Νίκος (Σύλλογος Παρκοτεχνίας).
Ο κ. Μιχαλολιάκος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τις κινήσεις που έχει κάνει σε πολιτικό επίπεδο αλλά  και για την επιστολή που απέστειλε στον αρμόδιο Υπουργό κ. Αντώνη Μανιτάκη, στην οποία επισημαίνεται ότι αν υλοποιηθεί η απόφαση αυτή, το αποτέλεσμα θα είναι το κλείσιμο του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Πειραιά πρότεινε παράλληλα την άμεση επανατοποθέτηση των εργαζομένων που πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα, στις θέσεις που είχαν στο Δήμο, μια και τα κενά είναι τεράστια.
Δήμαρχος και εκπρόσωποι των εργαζομένων στη συνάντηση συμφώνησαν ότι κοινός στόχος είναι να μην χάσει κανείς εργαζόμενος την εργασία του. Να μην γίνει καμία απόλυση. Λαϊκισμοί,  κομματικοί λεονταρισμοί και καπηλεία της αγωνίας των εργαζομένων, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, δεν βοηθούν αλλά έχουν αντίθετα αποτελέσματα. Στο Δήμο Πειραιά, κανείς δεν θα μπορέσει να ακυρώσει την ισχυρή συμμαχία μεταξύ Δημοτικής Αρχής,  Εργαζομένων και Δημοτών.

Σχόλια