Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, σύμμαχοι της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος συναντήθηκε σήμερα, 15-11-12, με τα Προεδρεία των Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά, με θέμα την απόφαση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης,  για να τεθούν σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι ΙΔΑΧ.
Στη συνάντηση από πλευράς εργαζομένων συμμετείχαν οι:
Αυγουλέας Βασίλης (Σωματείο Οδηγών μηχ/των και εργατ/των Δήμου Πειραιά), Λεπεσιώτης Χρήστος (Σύλλογος Εργαζομένων «Λεωνίδας»), Ξεπαπαδέας Σπύρος (Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών), Φραγκάκος Κυριάκος (Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πειραιά), Κωνσταντοπούλου Νία (Σωματείο Μονίμων και Αορίστου Χρόνου), Παπασταμάτης Νίκος (Σύλλογος Παρκοτεχνίας).
Ο κ. Μιχαλολιάκος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τις κινήσεις που έχει κάνει σε πολιτικό επίπεδο αλλά  και για την επιστολή που απέστειλε στον αρμόδιο Υπουργό κ. Αντώνη Μανιτάκη, στην οποία επισημαίνεται ότι αν υλοποιηθεί η απόφαση αυτή, το αποτέλεσμα θα είναι το κλείσιμο του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Πειραιά πρότεινε παράλληλα την άμεση επανατοποθέτηση των εργαζομένων που πρόκειται να τεθούν σε διαθεσιμότητα, στις θέσεις που είχαν στο Δήμο, μια και τα κενά είναι τεράστια.
Δήμαρχος και εκπρόσωποι των εργαζομένων στη συνάντηση συμφώνησαν ότι κοινός στόχος είναι να μην χάσει κανείς εργαζόμενος την εργασία του. Να μην γίνει καμία απόλυση. Λαϊκισμοί,  κομματικοί λεονταρισμοί και καπηλεία της αγωνίας των εργαζομένων, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, δεν βοηθούν αλλά έχουν αντίθετα αποτελέσματα. Στο Δήμο Πειραιά, κανείς δεν θα μπορέσει να ακυρώσει την ισχυρή συμμαχία μεταξύ Δημοτικής Αρχής,  Εργαζομένων και Δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.