Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Ρεν: Ψηφίστε τα μέτρα για να πάρετε την δόση

«Η ελληνική Βουλή πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει στις ψηφοφορίες, σήμερα και το Σαββατοκύριακο, ώστε τη Δευτέρα, να ανοίξει ο δρόμος για τη δόση», δήλωσε ο ευρωπαίος Επίτροπος Νομισματικών και Οικονομικών Υποθέσεων. Οι Έλληνες βουλευτές θα πρέπει να βοηθήσουν ώστε να εξασφαλιστεί η διεθνής βοήθεια για την Ελλάδα, είπε την Τετάρτη ο
Ευρωπαίος Επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, προειδοποιώντας ότι το χρέος της χώρας γίνεται «ολοένα και περισσότερο μη βιώσιμο».
«Όλοι πρέπει να κάνουν αυτό που τους αναλογεί:
η ΕΕ, το ΔΝΤ και φυσικά η ελληνική Βουλή στις δύο κρίσιμες ψηφοφορίες σήμερα το βράδυ και την Κυριακή», είπε ο Ολι Ρεν.
«Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι (το χρέος της Ελλάδας) γίνεται ολοένα και περισσότερο μη βιώσιμο χωρίς περαιτέρω μέτρα για τη μείωσή του», είπε ο Ρεν, μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Κομισιόν, σύμφωνα με την οποία το χρέος της χώρας προβλέπεται στο 188,9% του ΑΕΠ το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.