Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Στρασβούργο. Η αντιπροσωπεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπό τον Πάνο Καμμένο συναντήθηκε με το προεδρείο της πολιτικής ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών Μεταρρυθμιστών.
Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν στα εθνικά θέματα, στην οικονομική κρίση, στο πολιτικό έλλειμμα και στην λανθασμένη κατεύθυνση της Ευρώπης και συμφώνησαν στην ανάγκη να συντονιστούν σε μια πολιτική προσπάθεια για μια καλύτερη Ευρώπη των Εθνών.


Στο πλαίσιο αυτό, η συνάντηση κατέληξε σε συμφωνία των δύο μερών για συνεργασία με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να επιλέγουν το καθεστώς του συνδεδεμένου μέλους, διατηρώντας τις αρχές, τις ιδέες τους και τις διαφορετικές απόψεις όπου υπάρχουν.

Οι Ευρωπαίοι Συντηρητικοί Μεταρρυθμιστές αποτελούν πολιτική ομάδα στο Ευρωκοινοβούλιο με βασική αρχή την Ευρώπη - ένωση εθνικών κρατών τα οποία διατηρούν τη δική τους εθνική ταυτότητα και εθνική κυριαρχία και αναγνωρίζει στα μέλη της το δικαίωμα της διαφορετικότητας και της πολυφωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.