Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Όταν η Ν.Δ και ο κ.Μουρούτης θα ανέτρεπαν το Μνημόνιο....


ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ «ΛΑΙΚΗΣ» ΝΔ 
Γυροβολιές στην πίστα του "αντιμνημονίου"... Σε αντιμνημονιακό βήμα μετέτρεψαν την πίστα νυχτερινού κέντρου διασκέδασης συνεργάτες του Α. Σαμαρά και στελέχη της λαϊκής Δεξιάς. Οι «γυροβολιές» τους κινούνταν σε ρυθμούς ακραίους, με σκληρά μηνύματα εναντίον της τρόικας και της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου.

Tα συνθήματα: «Εκλογές τώρα για αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και ανατροπή του Μνημονίου».
«Με τη Λαϊκή Δεξιά για την ανατροπή του Μνημονίου, για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη». 
«Η Ελλάδα που αγωνίζεται, δεν πωλείται, δεν παραχωρείται, δεν υποθηκεύεται». 
 «Οχι άλλα μέτρα και χαράτσια σε βάρος του λαού. Ανατροπή του Μνημονίου τώρα». 
«Στους δρόμους και στις πλατείες δεν είναι οι συντεχνίες, είναι ο λαός».  


Αυτά έγραφε το ΕΘΝΟΣ στις 23/12/2011.

 Ποιοί ήταν όμως εκεί...στο Πάρτι;; 

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν, εκτός φυσικά από τους δύο στενότατους συνεργάτες του κ. Σαμαρά, κ. Κ. Μπούρα και Γ. Μουρούτη, και του κ. Γ. Μανώλη, οι εξής: ο γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης (και πρώην γενικός διευθυντής της ΝΔ επί των ημερών του κ. Κ. Καραμανλή) Μ. Δασκαλάκης.... 
Και ο Γιώργος Μουρούτης... παρών!!!! 
Μα πως θα μπορούσε να λείπει ο κ. Μουρούτης αφού είναι γνωστό το πόσο είχε πολεμήσει το μνημόνιο.... 

 Άκουσε και τα καλά λόγια του Μανώλη, τις θετικές προσωπικές αναφορές στον κ. Θ. Λυμπερόπουλο, στον κ. Π. Καμμένο (που πρόσφατα ειχε διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ). Από ότι λένε οι κακές γλώσσες χειροκροτούσε κιόλας....
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...
Βρε πως ξεχνάμε μερικοί....
Εμείς όμως δεν ξεχνάμε...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.