Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

ΔΝΤ: Προϋπόθεση για την δόση η επιτυχής επαναγορά χρέους...

Απόσπασμα από την χθεσινή ενημέρωση τύπου του ΔΝΤ
QUESTION: We are wondering if the deal with Greece is credible. How do you people see this deal? And given the agreement, will you now make a recommendations report for approval of the first review?
MR. RICE: ......
On your second question, again, in our statement on Tuesday the Managing Director said once progress has been made on specifying and delivering on the commitments agreed with the Euro Group, in particular the implementation of debt buybacks, she would be in a position to recommend to our Executive Board the completion of the first review of Greece's program.
Στα Ελληνικά...

Ερώτηση: Αναρωτιόμαστε αν η συμφωνία με την Ελλάδα είναι αξιόπιστη. Πώς εσείς βλέπετε αυτή τη συμφωνία; Και δεδομένης της συμφωνίας, θα κάνετε τώρα μια έκθεση με πρόταση για την έγκριση της πρώτης αναθεώρησης;
κ. Ράις: .. Σχετικά με το δεύτερο ερώτημά σας, και πάλι, στη δήλωσή μας την Τρίτη η Διευθύνων Σύμβουλος είπε εφόσον σημειωθεί πρόοδος σχετικά με τον καθορισμό και την υλοποίηση των δεσμεύσεων που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup, ιδίως με την εφαρμογή της επαναγοράς του χρέους, θα είναι σε θέση να συστήσει στην εκτελεστική Επιτροπή μας την ολοκλήρωση της πρώτης αναθεώρησης του προγράμματος στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.