Κεραυνός εν αιθρία! Ο Μ. Χρυσοχοΐδης μίλησε για την δημιουργία ενός νέου “Ευρωπαϊκού” κόμματος!


Δεν το περιμέναμε καθόλου! Πέσαμε από τα σύννεφα! Και μάλιστα που; Στο Μέγκα! Που ποτέ του δεν έχει “οδηγήσει” σε πολιτικές εξελίξεις!
Τελείως απρόσμενη εξέλιξη…

Να δείτε που σήμερα θα δούμε και τον ήλιο να δύει στην …Δύση!

olympia.gr

Σχόλια

  1. να μας πει ο χρυσοχοιδης ,το κομμα του και αυτο της ν.δ που ακολουθει κατα ποδας τη χρεοκοπια,τα εκατονταδες εκατομυρια ευρω που τους χορηγηθηκαν με εγγυησεις τα μελλοντικα ποσοστα των κομματων τους στις μελλοντικες εκλογες της χωρας, ποιος θα τα πληρωσει; τωρα που τα κλεινουν τα βρωμομαγαζα τους!!! α,ρε σωτηρακηδες σχοινι και σαπουνι που σας χρειαζεται!!! ολες οι κολυμπηθρες που ψαχνετε να βρειτε , δε θα σαςξαναβαπτισουν,παρα μονο θα σας πνιξουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.