ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ δεν υποστηρίζουν τους Έλληνες εργάτες.

Αν αύριο το πρωί μεταφέρομαι σε ένα μικρό νησί το οποίο έχει 50 θέσεις εργασίας 100 μετανάστες,  είναι 100% σίγουρο ότι θα αυξηθεί κατακόρυφα η ανεργία και θα πέσουν και τα μεροκάματα, αν δε αυξήσομε ακόμη περισσότερο μετανάστες, όχι μόνο θα εκτιναχτεί στα ύψη η ανεργία αλλά θα αρχίσουν να σκοτώνονται και μεταξύ τους οι εργαζόμενοι για το ποιός θα πάρει το όποιο μεροκάματο υπάρχει επάνω στο μικρό αυτό νησί.

Τα γράφω αυτά γιατί άκουσα χθες τα αριστεροαλλήθωρα ξενόφιλα κόμματα της αριστεράς να αντιδρούν γιατί το συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες.
Δεν μπορώ να ξέρω αν όλα τα αριστερά κόμματα παγκοσμίως είναι τόσο εκτός πραγματικότητας όσο είναι τα ελληνικά αριστερά κόμματα, όπως όμως και να έχουν τα πράγματα εγώ ένα ξέρω, ότι όσο θα αυξάνονται οι μετανάστες στην Ελλάδα τόσο θα ανεβαίνει η ανεργία και θα κατρακυλούν τα μεροκάματα.
Όλοι έχουμε μέσα μας ανθρώπινες ευαισθησίες και δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο ο οποίος να μην λυπάται τους φτωχούς της Αφρικής, όμως είναι άλλο να βοηθήσουμε τους φτωχούς της Αφρικής και είναι εντελώς άλλο να μετατραπεί η Ελλάδα σε Αφρική.
Η αριστερά με την γενικότερη της στάση απέναντι στο πρόβλημα της μετανάστευσης δείχνει να μην έχει σχέση με τον κοινό νου.
Δεν υποστηρίζω ότι περισσεύει η λογική στην ΝΔ, η μόνιμη όμως εμμονή της αριστεράς να υπερασπίζεται την χωρίς όρια είσοδο μεταναστών στην Ελλάδα, είναι χωρίς καμιά αμφιβολία εναντίων των συμφερόντων των Ελλήνων εργαζομένων.
Και αν κάποιος πραγματικά πιστεύει ότι ο αυξημένος αριθμός μεταναστών δεν έχει επίπτωση στην αύξηση της ανεργίας και στην μείωση των μισθών, ας πάρει 100 μετανάστες και να τους μεταφέρει σε ένα μικρό νησί το οποίο έχει 50 θέσεις εργασίας ώστε να δει τα αποτελέσματα τις πράξεις του.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Σχόλια