Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ...


... ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΟΦΡΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ. ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ» 
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, αναφερόμενος στα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα (Τετάρτη 07.11.2012) στη Βουλή με το θέμα της αντισυνταγματικότητας του εγκληματικού πολυνομοσχεδίου, τόσο επί των διαδικασιών, όσο και επί του περιεχομένου, έκανε την εξής δήλωση:
«Με την πρωινή και μόνο διαδικασία στο θέμα της αντισυνταγματικότητας του εγκληματικού πολυνομοσχεδίου, επιβεβαιώνονται για πολλοστή φορά οι δημόσιες διαμαρτυρίες μου για το έλλειμμα δημοκρατικών διαδικασιών στη λειτουργία της Βουλής. Η ψηφοφορία «δι' εγέρσεως» που φωτογραφικά και τηλεοπτικά αποτύπωσε το ΝΑΙ στην αντισυνταγματικότητα, εξελίχθηκε στη φαρσοκωμωδία να ειδοποιούνται τηλεφωνικά από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και να τρέχουν αλλόφρονες και έντρομοι από τα σπίτια τους, τα τηλεοπτικά στούντιο και τα καφενεία, οι δεκάδες απουσιάζοντες βουλευτές της συγκυβερνητικής πλειοψηφίας, προκειμένου να διεξαχθεί η Ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Και ερωτώ: Η λέξη αίσχος, η λέξη ντροπή, οι λέξεις κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, αποδίδουν τα όσα συμβαίνουν στη Βουλή, με απαράδεκτους κανονισμούς που θέσπισε ένα τελειωμένο πολιτικό σύστημα και εφαρμόζονται μέχρι σήμερα; Αποδίδουν τη πολιτική και εξουσιαστική λογική των μελών της κυβερνητικής τρόϊκας εσωτερικού; Το αφήνω στη κρίση της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.