Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Πληρωμένες διακοπές....

Τέσσερεις 'Ελληνες βουλευτές, 7 ημέρες στην Ουάσιγκτον, γιά να... ''ελέγξουν'' αν οι εκλογές (6 Νοε.) στις ΗΠΑ έγιναν... ''νομότυπα'' !!!
Η αποστολή, στην πρωτεύουσα ΗΠΑ, 1-7 Νοεμβρίου. 'Ολα τα έξοδα πληρώθηκαν από τα κορόϊδα, 'Ελληνες φορολογούμενους (Βουλή). Υποτίθεται ότι ο λαός στην Ελλάδα εξαθλιώνεται με τα μέτρα. Αλλά η Βουλή- ''μπουρδέλο'' έστειλε, σε δαπανηρές διακοπές 7 ημερών, 4 βουλευτές στις ΗΠΑ. Οι βουλευτές, ως αντιπροσωπεία του ΟΑΣΕ, είναι: Α. Ψυχάρης (ΝΔ) , Γ. Πλακιωτάκης (ΝΔ), Π. Ρήγας (ΠΑΣΟΚ), Γ. Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ). Το ερώτημα:

Βουλευτές του πλέον βρώμικου Κοινοβούλιου της Ευρώπης, γνωστού ως παραρτήματος της μιζο-Siemens, θα...''ήλεγχαν'' αν οι εκλογές στις ΗΠΑ έγιναν νομότυπα; Τελικά, ''έλεγξαν'' από μπαρ, εστιατόρια, βλέποντας τηλεόραση στο ακριβό ξενοδοχείο, κλπ
(Πριν δύο εβδομάδες, άλλοι 5 βουλευτές έκαναν ''διακοπές'', ως αποστολή, στο Κεμπέκ Σίτυ, Καναδά)

www.kalami.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.