Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Γκρεμίζουμε τα ψέματα των νταβαντζήδων για δήθεν αφελληνισμό των τραπεζών...το απέτρεψε η ίδια η ΕΚΤ

Στις 23 Οκτωβρίου 2012, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έλαβε αίτημα του ελληνικού υπουργείου οικονομικών για τη διατύπωση γνώμης σχετικά με σχέδιο νόμου που τροποποιεί το νομικό πλαίσιο για την ανακεφαλαιοποίηση των πιστωτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα (εφεξής το «σχέδιο νόμου»). Στις 2 Νοεμβρίου 2012 η ΕΚΤ έλαβε αναθεωρημένο κείμενο του σχεδίου νόμου.....
Η ΕΚΤ υπέβαλε αρκετά σχόλια...
Διαβάστε όμως ένα χαρακτηριστικό και βγάλτε τα συμπεράσματά σας..


Συνεπώς, η ΕΚΤ χαιρετίζει το γεγονός ότι το άρθρο 4 παράγραφος 15 του νόμου για το ΤΧΣ διευκρινίζει ότι τα καθήκοντα του εκπροσώπου της ΕΚΤ συνίστανται στην απλή παρατήρηση, χωρίς να συνοδεύονται από δικαίωμα ψήφου. Εντούτοις, όσον αφορά το δικαίωμα του εκπροσώπου της ΕΚΤ, σύμφωνα με τη νέα δομή διοίκησης, να ζητά από τον μελλοντικό πρόεδρο να συγκαλεί συνέλευση του Γενικού Συμβουλίου, η ΕΚΤ θεωρεί ότι αυτό βαίνει πέραν της ιδιότητας του εν λόγω προσώπου ως παρατηρητή και θα πρέπει, συνεπώς, να διαγραφεί από το σχέδιο νόμου.
Υ.Γ
Γκρεμίζουμε τα ψέματα των νταβαντζήδων για δήθεν αφελληνισμό των τραπεζών...το απέτρεψε η ίδια η ΕΚΤ
Απίστευτο το ΥΠΟΙΚ κάνει δερβέναγα και δίνει την δυνατότητα στον εκπρόσωπο της ΕΚΤ που δεν έχει δικαίωμα ψήφου, να ζητάει από τον πρόεδρο να συγκαλεί συνέλευση του Γενικού Συμβουλίου !!!!
Αυτή λοιπόν την κατάπτυστη ρύθμιση έρχεται η ΕΚΤ και λέει καταργήστε τη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.