Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΤΡΟΙΚΑ. ΑΙΣΧΟΣ. ΕΦΙΑΛΤΗΣ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, έκανε την εξής δήλωση:
«Μαζί με τη ισοπέδωση της Εθνικής Κυριαρχίας, η κυβέρνηση Σαμαρά κατέλυσε απόψε και το αυτοδιοίκητο του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Το παρέδωσε στη τρόϊκα.
Η βούληση των Ελλήνων Βουλευτών παραδόθηκε στη βούληση των αφεντικών της ελληνικής συγκυβέρνησης.


Την φασιστική...«νομοτεχνική βελτίωση», όπως την ονόμασε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μπορεί να τη κατέθεσε ο διορισμένος και μη κοινοβουλευτικός Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αλλά η ευθύνη αφορά τη κεφαλή του ψαριού που βρωμάει.

Δεν αναφέρω τη ΔΗΜΑΡ, διότι ο Πρόεδρός της Φώτης Κουβέλης μου είπε πριν από λίγο, ότι αγνοούσε παντελώς οτι ο Στουρνάρας θα έφερνε τέτοια τροπολογία.

Εδώ και μέρες φωνάζω για τα συμβαίνοντα στη Βουλή. Τώρα ήλθε το τελικό κτύπημα.

Αίσχος. Εφιάλτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.