Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Καμμένος: Ποιος κρατάει ποιον...λοιπόν;; Σας έχουν εσάς δεμένους τους κυβερνώντες...

 

"Τα μέτρα οδηγούν 27.000 Έλληνες στην ανεργία και την απόλυση. Οδηγούν την Ελλάδα στον απόλυτο γκρεμό", είπε μιλώντας στη βουλή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
"Ό,τι υποσχεθήκατε στον ελληνικό λαό δεν το εφαρμόσατε. Μιλάτε για κόλαση. Την κόλαση δημιουργεί η συγκυβέρνηση εκτελώντας εντολές τρόικας", τόνισε ο κ. Καμμένος, λέγοντας ότι  δεν μπορεί να πληρωθεί αυτό το χρέος πότε, δεν είναι διαχειρίσιμο.

Καλούμεθα όλοι να ψηφίσουμε μέτρα που εξαθλιώνουν τους πολίτες που μας έφεραν εδώ", συνέχισε ο κ. Καμμένος, καλώντας την κυβέρνηση να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

2ο Μέρος
   
Ποιος κρατάει ποιον...λοιπόν;;
Σας έχουν εσάς δεμένους τους κυβερνώντες...είπε ο Πάνος Καμμένος.. 
Μίλησε και για πάρτυ που συνεχίζονται...
Θα τιμωρηθούν όσοι κάνουν πάρτυ..
"Να πάμε ενωμένοι όχι για να εκτελέσουμε Έλληνα πολίτη, αλλά σε μια εθνική λύση που είναι διαγραφή επονείδιστου ελληνικού χρέους", πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.