Απίστευτο:"Για επανεγγραφή στις τοπικές στέλνει τους διαγραφέντες βουλευτές ο Ε. Βενιζέλος"

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στους βουλευτές που δεν ψήφισαν χθες τον εφαρμοστικό νόμο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
 Κύκλοι της Ιπποκράτους τονίζουν ότι, οι βουλευτές που δεν ψήφισαν και ο κ. Βενιζέλος τους έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, είναι αυτονόητα και εκτός ΠΑΣΟΚ. Η μόνη σχέση που μπορούν να έχουν με την Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, αναφέρουν, είναι η προσωπική τους επιλογή να υποβάλουν αίτηση εγγραφής τους στην Τοπική Οργάνωση της περιοχής τους.

   Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ο Κώστας Σκανδαλίδης είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να είναι πλέον Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ.
   Διαφορετική είναι η στάση του κ. Βενιζέλου απέναντι στον Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το ΠΑΣΟΚ, αλλά, χθες, ψήφισε τον εφαρμοστικό νόμο.
   Οι ίδιοι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζουν υπεύθυνη τη στάση του κ. Ανδρουλάκη, την οποία και χαιρετίζουν, τόσο για τη θετική του ψήφο, όσο και για την πειθάρχησή του στην απόφαση της Κ.Ο. του Κινήματος.
Στο μεταξύ, «η συνεδρίαση του Eurogroup και η επιτυχής έκβαση για τη χρηματοδότηση της χώρας είναι προϋπόθεση για οποιαδήποτε εξέλιξη γενικά στα κόμματα. Δεν θα υπάρξει επ' ουδενί κυβερνητική κρίση για ζητήματα που έχουν να κάνουν με κομματικούς χειρισμούς», δήλωσε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Νωρίτερα, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης και όχι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απάντησε στον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος με επιστολή του στον πρόεδρο του Κινήματος ζήτησε έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο κ. Μανιάτης αφού καλωσορίζει την επάνοδο του βουλευτή Β' Αθήνας στις «συλλογικές διαδικασίες και δράσεις της ΚΟ», τον καλεί να θέσει τις προτάσεις του στην προσυνεδριακή και συνεδριακή διαδικασία, ενώ επισημαίνει την απουσία του κ. Λοβέρδου από σημαντικές διαδικασίες της ΚΟ και του υπενθυμίζει ότι σήμερα αρχίζει η συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

ΑΜΠΕ 

Σχόλια