Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή – κόλαφος του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Μανιτάκη: Οι εργαζόμενοι είναι φυσικοί σύμμαχοι της πολιτείας και όχι εχθροί της.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνη Μανιτάκη, με αφορμή την εγκύκλιο για τη διαθεσιμότητα εργαζομένων ΙΔΑΧ.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, ο κ. Μιχαλολιάκος ζητά από τον κ. Μανιτάκη, να σταματήσει να απειλεί εργαζομένους και να στρέφεται  κατά των εκλεγμένων εκπροσώπων των ΟΤΑ, διότι εκτός των άλλων εκθέτει και την κυβέρνηση. Τέλος ο Δήμαρχος Πειραιά, καλεί  τον Υπουργό εάν δεν σκοπεύει να αλλάξει συμπεριφορές και νοοτροπία να παραιτηθεί. Ακολουθεί η επιστολή.

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

κ. Αντώνη Μανιτάκη

Κύριε Υπουργέ,

Θέλω να πιστεύω ότι οι απειλές σας να αφήσετε απλήρωτους εργαζόμενους, ακόμη και άτομα με ειδικές ανάγκες,  στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έχουν γίνει υπό το κλίμα είτε πανικού, είτε ελλιπούς ενημέρωσης. Διότι σε διαφορετική περίπτωση η πρόθεσή σας αυτή που στόχο έχει να τρομοκρατήσει εργαζομένους που δοκιμάζονται και η ζωή τους ανατρέπεται από τις αποφάσεις σας, είναι το λιγότερο άστοχη.

Εκτίθεστε κύριε Υπουργέ αλλά και  εκθέτετε  και την ίδια την κυβέρνηση.

Οι δήμαρχοι και οι εργαζόμενοι, είναι οι φυσικοί σύμμαχοι της Πολιτείας και όχι οι εχθροί της, όπως επιχειρείτε με τέτοιου είδους συμπεριφορές να τους εμφανίσετε.

Σας καλώ έστω και την ύστατη στιγμή να ανακαλέσετε εγκυκλίους που δυναμιτίζουν τις σχέσεις Πολιτείας-ΟΤΑ και απειλούν τους εργαζόμενους και παράλληλα να κάνετε αποδεκτή την πρόταση που σας έχω κάνει τόσο εγώ όσο και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες .

Εάν δεν σκοπεύετε να αλλάξετε λογική και συμπεριφορά, φοβούμαι ότι δεν υπάρχει για εσάς άλλος δρόμος από αυτόν της παραίτησης.

Βασίλειος Ι. Μιχαλολιάκος

Δήμαρχος Πειραιά

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.