Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

«ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΑΕΤΩΝ»

του Πτεράρχου (εα) Παναγ. ΜΠΑΛΕ 
*Την 22α Νοεμ. 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30, θα έχουμε την ξεχωριστή χαρά, να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του  βιβλίου με τον τίτλο «Παρακαταθήκες Αετών», γραμμένο απ’ τον Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α, Παναγιώτη Ηλ. Μπαλέ. Η παρουσίασή του, σύμφωνα με τη συνακόλουθη  πρόσκλησή του, θα γίνει από  «εξέχουσες προσωπικότητες του δημόσιου βίου της χώρας», στη μεγάλη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη,  παράπλευρα της στάσης «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»  λεωφορείων, τρόλεϋ και ΜΕΤΡΟ.

* Ατομικές προσκλήσεις δεν θα αποσταλούν, ενώ  η είσοδος, για το κοινό, θα είναι ελεύθερη.*Ακόμα, ο συγγραφέας του, όπως διατυπώνει στην ίδια πρόσκληση,  προσκαλεί  ιδιαίτερα και θεωρεί μεγάλη του τιμή την παρουσία όλων των Συναδέλφων του που, με πίστη και αφοσίωση στην Αποστολή, εργάσθηκαν και μόχθησαν για την εδραίωση μιας κραταιάς Πολεμικής  Αεροπορίας, έτοιμης και ικανής να υπερασπισθεί την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και τα κυριαρχικά της δικαιώματα στην περιοχή.

*Επίσης δε, τους διαβεβαιώνει ότι το βιβλίο τούς  εκφράζει σε απόλυτο βαθμό- κι όχι μονάχα αυτούς, που κυριαρχούνται  από τα έντονα προσωπικά τους βιώματα- αλλά κι όλους τους υπόλοιπους. Όλους τους ενδιαφέρει και κυρίως, εκείνους  των νέων γενιών, που δικαιούνται να μεγαλώσουν μ’ αυτές τις αρχές και  αξίες, πάνω στις οποίες, με μεγαλοπρέπεια, στηρίχθηκε και η συγγραφή τού, εν λόγω, βιβλίου.
*τηλ. Επικοινωνίας: 210-3316036              210-3316036      , 6533025.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.