Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Κάπως έτσι μας παρακολουθούν ηλεκτρονικά....

Τον Φεβρουάριο του 2007 στο Dumbai, έλαβε χώρα μία ειδική παρουσίαση από την SIEMENS, σε κυβερνητικά ανώτατα κλιμάκια...
Η ενημέρωση έγινε προκειμένου να παρουσιάσουν την ικανότητα των προγραμμάτων των μηχανισμών της SIEMENS στην παρακολούθηση και στην υποκλοπή.

"ISS World Programs present the methodologies and tools for Law Enforcement, Public Safety and Government Intelligence Communities in the fight against drug trafficking, cyber money laundering, human trafficking, terrorism and other criminal activities conducted over today's telecommunications network and the Internet."
Δείτε την σχετική παρουσίαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.