Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Ο Κακλαμάνης ζητάει επείγουσα σύγκλιση της Κ.Ο της Ν.Δ

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν κατά τη χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, με επιστολή του στον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αθανάσιο Μπούρα, ζητά την επείγουσα σύγκλιση της Κ.Ο. του κόμματος.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:


« Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2012
κ. Αθανάσιο Μπούρα
Γενικό Γραμματέα
Κ.Ο. Νέας Δημοκρατίας
Κύριε Γενικέ,
Μετά τα όσα συνέβησαν στην χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή, προκύπτει μείζον πρόβλημα συνοχής της Κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Υπενθυμίζω, ότι στο πρόσφατο παρελθόν τρεις φορές απεσύρθησαν την τελευταία στιγμή Κυβερνητικές τροπολογίες, προ του κινδύνου καταψήφισης τους.
Κύριε Γενικέ,
Εν όψει των κρισίμων ψηφοφοριών που ακολουθούν, για μια ακόμη φορά, ζητώ επείγουσα σύγκλιση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, για ενημέρωση από τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Αντώνη Σαμαρά και ευρεία ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μας.
Αναμένω την απάντηση σας, μετά την αυτονόητη συνεννόηση που θα έχετε με τον Πρόεδρο του κόμματός μας.
Φιλικά,
ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.