Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Το μεγάλο τσίρκο η βουλή....

Καμμένος: Έτσι έγινε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα
Φωτογραφία από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορία διά ανεγέρσεως για την αντισυνταγματικότητα του πολυνομοσχεδίου ανέβασε στο Tweeter ο κ. Πάνος Καμμένος
«Μετρήστε μόνοι σας, έτσι έγινε το δεύτερο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα μέσα σε 10 μέρες. Όρθιοι #καθήμενοι», έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο  Καμμένος: kammenos_46  
« Παραδίδουμε στα μάτια, στην κρίση και στην κοινή λογική κάθε πολίτη την εικόνα την οποία είχε μπροστά του ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης όταν συμπέρανε ότι η πλειοψηφία των βουλευτών απέρριψε την ένσταση αντισυνταγματικότητας, την οποία είχαν υποβάλλει οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και είχε τεθεί σε ψηφοφορία όπως προβλέπεται από το αρ. 100 παρ. 2 του κανονισμού της Βουλής.
Κατόπιν αυτού και έχοντας υπόψη ότι μόλις πριν λίγες ημέρες
έτερο μέλος του προεδρείου ο Α΄ αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Τραγάκης κάνοντας κακή εφαρμογή του κανονισμού υπέπεσε σε ολίσθημα για το οποίο λίγες ώρες μετά ζήτησε συγγνώμη, τίθεται θέμα για την αμερόληπτη στάση του προεδρείου σε κρίσιμες και οριακές στιγμές για την κυβερνητική πλειοψηφία.
Ας μην έχουν αμφιβολία ότι όλα συνυπολογίζονται και αποτελούν ύλη στη διάθεση του υπέρτατου κριτή που είναι ο λαός.
Δείτε και το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.